0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Geofrey M. Bellman

Cărţi de Geofrey M. Bellman

GEOFFREY M. BELLMAN nu a ocupat niciodată o funcţie de conducere. A lucrat 14 ani în mari corporaţii şi 20 de ani în calitate de consultant pentru organizaţii cu profit şi nonprofit, de toate mărimile, din ţară şi din străinătate, multe dintre acestea, aflate în topul Fortune, al celor mai puternice companii americane, întreaga sa activitate s-a desfăşurat în slujba atingerii obiectivelor altora, ca şi ale sale.

Geoffrey M. Bellman fost analist, specialist în resurse umane, cercetător în domeniul afacerilor, formator şi director. Mare parte din munca lui s-a concentrat asupra înnoirii unor organizaţii mature şi extinse, în ultimii ani, acordă consultanţă cu precădere organizaţiilor comunitare.

Geoffrey M. Bellman este autorul mai multor cărţi de succes. Este cofondator al Community Consulting Project, un grup de consultanţi din zona Seattle, care îşi oferă expertiza organizaţiilor nonprofit. Este membru al Organization Development Network, American Society for Training and Development şi Woodlands Group.

Geoffrey M. Bellman a crescut în statul Washington. A absolvit Universitatea Oregon. Împreună cu soţia sa, Sheila Kelly, a străbătut ţara în lung şi-n lat, lucrând în Denver, New Orleans, Tulsa şi Chicago.


Cărţi de Geofrey M. Bellman