0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gillian McKeith

Cărţi de Gillian McKeith

Dr. Gillian McKeith este medic nutriţionist recunoscut la nivel internaţional şi director al renumitei Clinici McKeith din Londra, unde vasta sa clientelă include sportivi profesionişti, de talie olimpică, membri ai unor familii regale şi staruri hollywoodiene. Pentru a obţine o consultaţie la Dr. Gillian McKeith există o lista de aşteptare de doi ani, datorita succesului ei deosebit în programele de însănătoşire a oamenilor.

Timp de mai mulţi ani, Dr. Gillian McKeith a deţinut postul de expert în ceea ce priveşte un trai sănătos pentru emisiunea de televiziune Joan Rivers din SUA şi a fost producător executiv şi co-prezentator al emisiunii radiofonice Healthline Across America din New York. Prezintă rubrica săptămânala Dr. Gillian McKeith Feel Fab Forever în cadrul programului de televiziune This Morning, Granada.

Dr. Gillian McKeith a obţinut calificări, titluri şi un doctorat de la colegii şi universităţi de cel mai înalt nivel precum Universitatea Ivy League din Pennsylvania (SUA), Universitatea Edinburgh, Colegiul American de Nutriţie, Colegiul Est-Vest de Botanica, Centrul Kailish de medicina orientală şi Şcoala londoneză de acupunctură. Crescută în regiunile muntoase ale Scoţiei, Dr. Gillian McKeith călătoreşte astăzi în toata lumea pentru a susţine conferinţe şi seminarii în săli pline până la refuz. Misiunea ei este să-şi împărtăşească cunoştinţele şi să îmbunătăţească vieţile oamenilor.


Cărţi de Gillian McKeith


Hrană vie pentru sănătate

Hrană vie pentru sănătate. Editura
Detalii carte

Autor(i): Dr. Gillian McKeith
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 280 (15x22 cm)
Preţ: 24,09 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Nutriţionist internaţional de excepţie, dr. Gillian McKeith a indentificat o serie de alimente miraculoase, care abundă în substanţe nutritive puternice şi enzime esenţiale pentru sănătatea şi bunăstarea noastră.