0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gordon Curphy

Cărţi de Gordon Curphy

Gordon Curphy este preşedinte al Curphy Consulting Corporation (C3), o firmă de consultanţă în domeniul leadershipului şi schimbărilor organizaţionale, având în portofoliu numeroase corporaţii renumite. Printre contribuţiile sale în cadrul C3 se numără consultanţa pentru dezvoltarea unei viziuni organizaţionale, elaborarea de strategii pentru susţinerea viziunii şi identificarea şi dezvoltarea talentelor şi echipelor necesare pentru dezvoltarea viziunii.

Înainte de a pune bazele propriei companii, Gordon a fost vicepreşedinte al Institutional Leadership for the Blandin Foundation, unde răspundea de trasarea, livrarea şi evaluarea programelor de leadership şi dezvoltare organizaţională; vicepreşedinte şi general manager al Personnel Decisions International (PDI); a activat în Forţele Aeriene ale SUA. În calitate de profesor asociat al Air Force Academy, Gordon a fost coautor al celui mai vândut volum în domeniul culturii organizaţionale: Leadership: Enhancing the Lessons of Experience.


Cărţi de Gordon Curphy


Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante

Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Gordon Curphy, Robert Hogan
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Profit
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 232 (15x24 cm)
Preţ: 32,75 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Modelul Racheta le oferă liderilor sfaturi practice solide pentru îmbunătăţirea dinamicii de grup şi echipă. Modelul poate fi utilizat pentru a evalua felul în care funcţionează echipele şi pentru a oferi recomandări specifice despre lansarea de noi echipe sau îmbunătăţirea performanţelor celor deja formate.