0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Greg S. Reid

Cărţi de Greg S. Reid

GREG S. REID este fondatorul WorkSmart Inc., o companie de publicitate şi promovare din San Diego, California. Mentorul de milioane este prima lui carte. Experienţa sa de peste douăzeci de ani în vânzări şi marketing este condensată în această povestire bazată pe lecţii de viaţă reale, învăţate cu trudă şi încununate de un succes adevărat.

Ca şi personajul său, Roy, el crede că trebuie să înapoiezi o parte din ceea ce ai primit. Reid ne învaţă că putem realiza orice în viaţă, atâta timp cât credem în noi înşine, ne concentrăm asupra obiectivelor şi îi ajutăm şi pe alţii.

Când vorbeşte cu ocazia evenimentelor caritabile, organizate de companii importante sau universităţi de prestigiu, el demonstrează că hotărârea, susţinută de o atitudine pozitivă, poate face minuni. Greg S. Reid este dovada vie a faptului că această filozofie de viaţă funcţionează.


Cărţi de Greg S. Reid


Mentorul de milioane

Mentorul de milioane. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Un mod simplu de a avea succes în muncă şi în viaţă

Autor(i): Greg S. Reid
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 106 (13x20 cm)
Preţ: 15,41 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Mentorul de milioane“ este purtătoarea unui mesaj important, oferind sfaturi înţelepte pentru a putea progresa în carieră şi în viaţă.Dacă v-aţi pus vreodată întrebarea „Cum să obţin mai multe de la viaţă?“, citiţi această carte. Nu vă ia mai mult de câteva ore, dar impactul ei durează o viaţă.