0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Paul du Toit

Cărţi de Paul du Toit

PAUL DU TOIT este un specialist cu experienţă în dezvoltarea abilităţilor de a susţine prezentări. Începând cu 1999 a pregătit mii de oratori şi deseori a ţinut cursuri de specialitate în universităţi celebre.

Susţine prezentări, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, despre motivare, relaţiile cu clienţii şi schimbarea atitudinii .

Ca membru fondator şi fost preşedinte al Professional Speakers Association din Africa de Sud (2005-2006), Paul du Toit a ocupat, totodată, funcţia de secretar al International Federation for Professional Speakers (2006-2008), devenită, în prezent, Global Speakers Federation. Este de asemenea, membru al CSP (Certified Speaking Professional).

În prezent Paul du Toit este director general al South Africa Congruence Group, organizaţie care se ocupă de dezvoltarea resurselor umane pentru companii de diferite dimensiuni.


Cărţi de Paul du Toit


Secretul prezentărilor de succes

Secretul prezentărilor de succes. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Vorbeşte ca un profesionist, impresionează publicul şi obţine rezultatele dorite

Autor(i): Paul du Toit
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 208
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Secretele prezentărilor de succes“ pune la dispoziţia cititorilor tehnici inovatoare menite să obţină un impact maxim asupra publicului, fiind uşor de înţeles, bogată în informaţii şi constituind, totodată, o lectură agreabilă. Beneficiind de colaborarea unor renumiţi experţi, ea oferă instrumente utile atât pentru începători, cât şi pentru oratorii experimentaţi.