0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de James D.A. Parker

Cărţi de James D.A. Parker

Dr. JAMES D.A. PARKER este profesor de psihologie la Universitatea Trent din Ontario, Canada. A obţinut doctoratul în psihologie la Universitatea York din Ontario în anul 1991, iar în următorii trei ani a fost cercetător ştiinţific în cadrul Catedrei de Psihiatrie a Universităţii din Toronto. A publicat peste 100 de articole, cele mai multe axate pe relaţia dintre emoţii şi sănătate.

Este coautorul Inventarului de Coping pentru Evenimente Stresante (CISS), o metodă de evaluare a diferitelor stiluri de coping. De asemenea, este coautorul Inventarului Bar-On de Măsurare a Coeficientului Emoţional, varianta pentru adolescenţi (EQ-i: YV), publicat în anul 2000 şi reprezentând primul instrument de măsurare a coeficientului respectiv pentru copii şi adolescenţi.

A colaborat la scrierea unei lucrări de referinţă, Disorders of Affect Regulation: Alexithymia in Medical and Psychiatric Illness, care a apărut în 1997 la Cambridge University Press.


Cărţi de James D.A. Parker


Manual de inteligenţă emoţională

Manual de inteligenţă emoţională. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Teorie, dezvoltare, evaluare şi aplicaţii în viaţa de familie, la şcoală şi la locul de muncă

Autor(i): Reuven Bar-On, James D.A. Parker
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 508 (17x25 cm)
Preţ: 36,60 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Manualul de inteligenţă emoţională“, un veritabil tratat de inteligenţă emoţională, se adresează atât psihologilor în formare, cât şi oamenilor de afaceri, cadrelor didactice, clinicienilor, specialiştilor din psihologia muncii, psihiatrilor, dar şi tuturor celor interesaţi să descopere cum influenţează inteligenţa emoţională starea de bine a individului.