0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jean Kilbourne

Cărţi de Jean Kilbourne

JEAN KILBOURNE, Ed. D., este recunoscută pe plan internaţional pentru activitatea sa de pionierat în ceea ce priveşte criticarea reclamelor care promovează alcoolul şi tutunul şi încercarea de a schimba imaginea femeii în publicitate.

New York Times Magazine o plasează printre primii trei în topul celor mai populari conferenţiari din campusurile studenţeşti.

Printre numeroasele sale filme premiate se numără seriile Killing Us Softly, Slim Hopes, Calling the Shots şi Spin the Bottle .

Autoare a cărţii Can’t Buy My Love: How Advertising Changes the Way We Think and Feel, este invitată frecvent la emisiuni de radio şi de televiziune precum Today şi The Oprah Winfrey Show, a acordat interviuri unor publicaţii de prestigiu – Time, Newsweek, The New York Times şi i s-au decernat nenumărate premii pentru eforturile pe care le-a depus de-a lungul anilor pentru a descuraja consumul de alcool, droguri şi tutun în rândul tinerilor şi pentru a schimba imaginea femeii în publicitate.

Deţine titlul onorific de Senior Schollar la Wellesley Centers for Women.

Locuieşte în Newton, Massachusetts.


Cărţi de Jean Kilbourne


Prea sexy, prea devreme

Prea sexy, prea devreme. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Cum să protejaţi copiii de emanciparea sexuală precoce

Autor(i): Dr. Diane E. Levin, Dr. Jean Kilbourne
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 24,08 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Prea sexy, prea devreme“ este un ghid extrem de practic pentru părinţii care s-au săturat să mai asiste neputincioşi şi sunt îngrijoraţi văzând ceea ce copiii lor, sau prietenii copiilor lor, fac şi spun.