0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Jeff Howe

Cărţi de Jeff Howe

Jeff Howe este redactor la revista Wired, unde scrie, printre altele, despre industria divertismentului. A fost editor senior la Inside.com şi a scris la Village Voice. În cei cincisprezece ani de jurnalism, a călătorit în toată lumea şi a tratat subiecte diverse, de la criza acută de apă din Asia Centrală până la implicaţiile patentării genelor.

A scris articole şi pentru publicaţiile U.S. News & World Report, Time, Washington Post, Mother Jones şi multe altele. Locuieşte în Brooklyn, New York, împreună cu soţia şi copiii.

Jeff HOWE este coordonator de program pentru Media Innovation şi profesor asistent la Northeastern University. Multă vreme editor la revista Wired, Howe a inventat şi folosit pentru prima dată termenul crowdsourcing într-un articol pentru această publicaţie.


Cărţi de Jeff Howe


Crowdsourcing

Crowdsourcing. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

De ce viitorul în afaceri e determinat de puterea maselor

Autor(i): Jeff Howe
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Outliers
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 264 (14x20 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Jeff Howe arată de ce masele sunt talentate, chibzuite, creative, surprinzătoare şi eficiente. E o chestiune de meritocraţie, unde vârsta sexul, rasa, educaţia şi trecutul profesional nu mai contează. Calitatea muncii contează. Dacă poţi presta un serviciu nou, proiecta un produs inedit sau rezolva o problemă încă nerezolvată, atunci slujba e a ta.