0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Kate Ludeman

Cărţi de Kate Ludeman

Dr. Kate Ludeman, de profesie psiholog, este CEO al Worth Ethic Corporation, fiind un foarte cunoscut instructor de personal executiv. A lucrat cu peste o mie de persoane cu funcţii de CEO şi din managementul superior de pe fiecare continent, din domenii foarte variate (de la înalta tehnologie până la farmaceutice şi bunuri de consum).

Fost vicepreşedinte al departamentului de resurse umane al unei companii IT din Silicon Valley, Kate Ludeman este un orator solicitat pentru numeroase forumuri de afaceri, a apărut în peste o sută de emisiuni radio şi TV şi a fost moderator pentru o parte din emisiunile staţiilor locale din Dallas şi San Francisco ale reţelei media ABC. A scris mai multe cărţi în domeniu, la două dintre ele fiind coautor.

Cu profunda sa experienţă şi înalta calificare, autoarea face cunoscute abilităţile inovative şi practice care le sunt necesare puternicilor lideri în afaceri, precum şi celor care lucrează cu aceştia. Fiind specializată atât în inginerie, cât şi în psihologie, ea are o abordare unică, ce îi ajută pe lideri să-şi maximizeze performanţa, prin combinarea abilităţilor analitice cu inteligenţa emoţională.

Kate Ludeman şi Eddie Erlandson sunt căsătoriţi şi locuiesc în Austin, Texas. Compania pe care au fondat-o, Worth Ethic Corporation, oferă coaching individual pentru executivi, programe intensive de grup pentru managerii care vor să devină lideri mai eficienţi şi programe de specializare cu atestat pentru instructorii de personal care lucrează cu personalităţi alfa.


Cărţi de Kate Ludeman


Sindromul masculului alfa

Sindromul masculului alfa. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

O revelaţie pentru personalităţile alfa de pretutindeni

Autor(i): Dr. Kate Ludeman, Eddie Erlandson
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Profit
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 300 (15x20 cm)
Preţ: 27,94 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Lumea afacerilor e plină de personalităţi alfa, acestea fiind în mod definitoriu nişte forţe motrice, care îşi asumă responsabilităţi, obţin rezultate uimitoare şi dau o imensă valoare organizaţiilor lor. Cartea de faţă oferă o perspectivă profundă asupra factorilor ce sensibilizează o personalitate alfa şi asupra modului în care poate fi gestionat mai eficient un comportament alfa.