0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Eddie Erlandson

Cărţi de Eddie Erlandson

Eddie Erlandson, de profesie medic, este vicepreşedinte executiv al Worth Ethic Corporation şi instruieşte personalul executiv în sensul schimbării obiceiurilor nocive de leadership şi al obţinerii unui impact mai puternic, personal, profesional şi organizaţional.

A lucrat cu echipe de executivi guvernamentali şi universitari, din domenii ca IT, farmaceutice, spitale, servicii şi sporturi profesioniste.

Fost cadru didactic la Universitatea din Michigan, Eddie Erlandson a deţinut gradul de profesor asociat în chirurgie şi funcţia de decan pentru problemele cu studenţii.

La Spitalul St. Joseph Mercy din Ann Arbor, Michigan, a practicat chirurgia vasculară vreme de 20 de ani şi a fost coautor şi conducător al programului Life Lessons (un proiect de pionierat în wellness şi fitness, menit să ajute sute de pacienţi în reducerea riscurilor asupra sănătăţii, creşterea satisfacţiei vieţii şi obţinerea unor rezultate semnificative în conducerea afacerilor).

Graţie vastelor sale cunoştinţe despre fundamentul biologic al schimbării, leadership şi stres, autorul pune la dispoziţia executivilor strategii unice de susţinere a performanţei de vârf, în condiţiile echilibrării cu viaţa personală. Fiind un popular orator în domeniu, el a stârnit ecouri pe scena medicală, în sporturile de rezistenţă şi în coaching, prin mesaje captivante şi pragmatice.

Kate Ludeman şi Eddie Erlandson sunt căsătoriţi şi locuiesc în Austin, Texas. Compania pe care au fondat-o, Worth Ethic Corporation, oferă coaching individual pentru executivi, programe intensive de grup pentru managerii care vor să devină lideri mai eficienţi şi programe de specializare cu atestat pentru instructorii de personal care lucrează cu personalităţi alfa.


Cărţi de Eddie Erlandson


Sindromul masculului alfa

Sindromul masculului alfa. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

O revelaţie pentru personalităţile alfa de pretutindeni

Autor(i): Dr. Kate Ludeman, Eddie Erlandson
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Profit
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 300 (15x20 cm)
Preţ: 27,94 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Lumea afacerilor e plină de personalităţi alfa, acestea fiind în mod definitoriu nişte forţe motrice, care îşi asumă responsabilităţi, obţin rezultate uimitoare şi dau o imensă valoare organizaţiilor lor. Cartea de faţă oferă o perspectivă profundă asupra factorilor ce sensibilizează o personalitate alfa şi asupra modului în care poate fi gestionat mai eficient un comportament alfa.