0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Keith Dugdale

Cărţi de Keith Dugdale

Keith Dugdale activează în Australia ca specialist în comportamentul uman la locul de muncă. Timp de aproape două decenii s-a ocupat mai ales de aspectele comportamentale existente în procesul vânzărilor. În prezent oferă servicii de consultanţă individuale, pentru companii locale şi organizaţii globale.

De-a lungul timpului, a trăit şi a muncit în interiorul multor culturi naţionale, printre care cele din Marea Britanie, China, Singapore, Papua Noua Guinee, Hong Kong şi Australia. A deţinut funcţii de top în domeniul resurselor umane şi al dezvoltării afacerilor.

În prezent, Keith Dugdale încearcă să găsească un echilibru între grija faţă de soţie şi cei trei copii ai săi, care locuiesc în Australia, şi conducerea unei afaceri globale care îi ajută pe oameni să obţină succese în activitatea de vânzări.


Cărţi de Keith Dugdale


Cum să vinzi inteligent

Cum să vinzi inteligent. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Strategii de viitor pentru clienţi mereu multumiţi

Autor(i): Keith Dugdale, David Lambert
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 27,94 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Cum să vinzi inteligent“ întoarce pe dos strategia tradiţională din vânzări şi îţi arată cum ideea de a situa nevoile clienţilor pe primul plan se va dovedi cheia succeselor viitoare. Această ultimă generaţie de strategii pentru vânzare gravitează în jurul a ceea ce numim relaţii consultative. Prin metoda lor unică, bazată pe principiul „Îţi rămân dator“, autorii îţi arată cum să construieşti o relaţie bazată pe încredere şi colaborare pe termen lung, astfel încât tu să fii…