0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Kenneth C. Ruge

Cărţi de Kenneth C. Ruge

Dr. Kenneth C. Ruge este terapeut specializat pe probleme de cuplu şi de familie şi-şi desfăşoară activitatea în New York.

De mai bine de 25 de ani tratează cupluri care se confruntă cu sindromul Othello şi cu alte probleme, ajutându-le să-şi refacă relaţia.

Scrie periodic articole despre mariaj pentru publicaţia Ladies Home Journal şi, de asemenea, susţine conferinţe pe probleme conjugale şi parentale.

Este autorul cărţii Where Do I Go From Here? şi coautor, alături de Nina Frost şi Richard Shoup, al cărţii Soul Mapping: An Imaginative Way to Self-Discovery .

Dr. Kenneth C. Ruge şi Barry Lenson au scris mai multe cărţi împreună, în general despre relaţii şi sănătate fizică sau psihologică.


Cărţi de Kenneth C. Ruge


Sindromul Othello. Depăşiţi momentele de trădare, gelozie şi furie

Sindromul Othello. Depăşiţi momentele de trădare, gelozie şi furie. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Depăşiţi momentele de trădare, gelozie şi furie

Autor(i): Dr. Kenneth C. Ruge, Barry Lenson,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 23,12 Lei
Disponibilitate: în stoc

Autorii propun un nou concept, sindromul Othello, pentru a explica o formă de gelozie din ce în ce mai răspândită.

Paralela cu Othello, piesa lui William Shakespeare, ne arată că gelozia este o problemă veche de când lumea, ce ţine de firea omului. Autorii vin însă cu soluţii noi, care se bazează pe experienţa lor de terapeuţi specializaţi pe probleme de cuplu.

Agresivitatea patologică este principalul vinovat pentru mai mult de jumătate dintre crimele care au loc în lume şi factorul corelat aproape întotdeauna cu actele de violenţă domestică. Din păcate însă, statisticile nu vorbesc despre răul cauzat de gelozia obsesivă şi efectele ei devastatoare.