0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Laverne Antrobus

Cărţi de Laverne Antrobus

Laverne Antrobus este consultant în psihologie infantilă şi educaţională. Conduce şedinţe de terapie la Departamentul Copilului şi Familiei din cadrul Clinicii Tavistock, Londra, specializarea sa fiind tratarea copiilor şi adolescenţilor cu dificultăţi emoţionale, comportamentale şi psihiatrice complexe.

Laverne Antrobus este conducător de doctorat în psihologie educaţională şi psiholog consultant la două şcoli de rezidenţiat specializate; prezintă două show-uri de televiziune, „Little Angels“ şi „Teen Terrors to Teen Angels“.

Laverne Antrobus este autoarea unor cărţi pentru Clinica Tavistock şi colaboratoarea publicaţiei Prima Baby, având o rubrică în care le răspunde cititorilor la întrebările privind dezvoltarea psihologică a copiilor. Colaborează cu cei care lucrează, în Africa de Sud, în domeniul dezvoltării sănătăţii mintale a familiei şi copilului, scop în care călătoreşte de două ori pe an la Johannesburg.


Cărţi de Laverne Antrobus


Nu mă port urât

Nu mă port urât. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Să înţelegem comportamentul copiilor noştri

Autor(i): Laverne Antrobus
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 19,27 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Nu mă port urât“ ne ajută să înţelegem mai uşor comportamentul copiilor noştri şi să acţionăm astfel încât să aceştia să aibă cei „şapte ani de acasă“.