0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Lester A. Mitscher

Cărţi de Lester A. Mitscher

Dr. LESTER A. MITSCHER predă la University of Missouri – Kansas şi la Victorian College of Pharmacy din Melbourne, Australia, şi a publicat lucrări în domeniul fitoterapiei.

A semnat 250 de lucrări de cercetare şi este autor şi coautor a şase cărţi pe tema descoperirilor de medicamente şi a proprietăţilor acestora.

Este membru al comitetului executiv al International Organization for Chemistry in Developing Countries şi a călătorit mult, susţinând conferinţe şi efectuând muncă de cercetare.

Este consultant în industria farmaceutică şi la National Institutes of Health.

Premiile conferite pentru cercetare includ Premiul ­Smissman în Chimie Medicală (American Chemical Society), Premiul Volweiler (American Association for Pharmaceutical Education), Premiul pentru Realizări în Cercetare în Chimia Produselor Naturale (American Pharmaceutical Association), Premiul în Chimie Medicală (Medicinal Chemistry Division, American Chemical Society) şi Premiul pentru Realizări în Cariera de Cercetare (American Society for Pharmacognosy). Este membru al American Association for the Advancement of Science şi membru al Galeriei Oamenilor de Seamă din Chimia Medicală a American Chemical Society.


Cărţi de Lester A. Mitscher


Cartea ceaiului verde

Cartea ceaiului verde. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Lester A. Mitscher, Victoria Dolby Toews
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 256 (15x22 cm)
Preţ: 26,97 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Cartea ceaiului verde“ a fost o sursă de informaţii demnă de încredere vreme de un întreg deceniu în ceea ce priveşte vindecarea naturală, iar această a doua ediţie a lucrării originale aduce ultimele informaţii ştiinţifice în domeniu. Ceaiul verde conţine numeroşi antioxidanţi puternici care protejează împotriva cancerului şi a altor bolii grave.