0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Li Hesheng

Cărţi de Li Hesheng

Li Hesheng a fost atras încă din copilărie de artele marţiale (Wushu), iar în anii maturităţii a început o activitate îndelungată de cercetare şi predare a tehnicilor Wushu. Este unul dintre cei mai faimoşi maeştri contemporani Wushu din China, expert în Taijiquan şi Taichi-Tuishou („împingerea mâinilor“, o tehnică avansată Gongfu din Taijiquan). Începând din 1953, s-a angajat în cercetarea şi aplicarea practică a metodelor medicale de autovindecare.

Li Hesheng este decanul Departamentului de Arte Marţiale Orientale al Institutului de Management Modern din Beijing, directorul Institutului de Cercetare a Medicinei Antice Imperiale din Beijing, membru onorific al Asociaţiei Internaţionale de Tehnici Medicale Complementare Chinezeşti şi Occidentale şi consilier al Asociaţiei Wushu a Templului Shaolin din Songshan.


Cărţi de Li Hesheng


Vindecare prin autotratament

Vindecare prin autotratament. Editura Meteor Press
Detalii carte

Autor(i): Li Hesheng
Editura: Meteor Press
Colecţia: Medicină alternativă
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 128 (13x20 cm)
Preţ: 14,45 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Bazându-se pe experienţa personală în practică medicală şi predarea artelor marţiale, autorul expune peste o sută de metode şi exerciţii, pentru a fi practicate de cei ce suferă de boli respiratorii, cardiovasculare, gastrointestinale, urogenitale, nervoase, ale organelor de simţ etc., dar şi de cei care doresc să-şi întreţină sănătatea pentru a fi mereu în cea mai bună formă.