0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Linda Papadopoulos

Cărţi de Linda Papadopoulos

Psihologul Linda Papadopoulos, renumită pentru numeroasele apariţii în presă şi în emisiuni televizate, vă ajută să găsiţi calea potrivită spre o mai bună înţelegere cu partenerul de cuplu.

Ea analizează relaţia dintre cele două sexe în funcţie de cele mai importante faze ale sale, prin utilizarea principiilor terapiei cognitiv-comportamentale, şi prezintă cele mai comune piedici în comunicare, arătându-vă cum să le identificaţi şi să le ocoliţi.

Linda Papadopoulos susţine că, pentru a folosi un limbaj comun, care să fie înţeles de ambii parteneri, trebuie, ca fiecare să fie conştient atât de raţionamentele şi de percepţiile proprii, cât şi de cele ale partenerului nostru, şi să le analizăm constant.


Cărţi de Linda Papadopoulos


Ce zic bărbaţii, ce înţeleg femeile

Ce zic bărbaţii, ce înţeleg femeile. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Cum să depăşiţi problemele de comunicare

Autor(i): Linda Papadopoulos
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Stiletto Books
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 240 (17x20 cm)
Preţ: 26,97 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Dacă i-aţi spus vreodată iubitului că nu trebuie să se agite prea mult pentru ziua dumneavoastră de naştere, iar apoi v-aţi supărat foc că nu v-a luat nici un cadou, e clar: trebuie neapărat să citiţi această carte! Cartea pune într-o lumină nouă o chestiune veche de când lumea, care afectează cea mai mare parte a cuplurilor: problemele de comunicare