0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Mark A. Schuster

Cărţi de Mark A. Schuster

Mark A. Schuster, doctor în medicină, doctor în filozofie, a obţinut diploma de licenţă summa cum laude de la Yale, doctoratul în medicină de la Harvard, titlul de master în politici publice la Kennedy School of Government şi doctoratul în filozofie la Şcoala doctorală RAND.

Dr. Schuster este profesor asociat de pediatrie şi sănătate publică la Universitatea din California, Los Angeles (UCLA) şi codirector la Centrul de Cercetare a Sănătăţii Mamei, Copilului şi Adolescenţilor la RAND, grupul de expertiză din Santa Monica.

Ca director fondator al Centrului de Promovare a Sănătăţii Adolescenţilor, UCLA/RAND, sponsorizat de CDC, cercetează rolul părinţilor în promovarea sănătăţii copiilor.

În prezent, conduce un proiect finanţat de Institutul Naţional de Sănătate (NIH) care ajută părinţii să deprindă abilităţi de comunicare pentru a discuta cu copiii lor despre problemele sexuale.

Dr. Schuster este autorul multor articole din publicaţii academice privind problemele de sănătate ale copiilor şi adolescenţilor şi este editorul cărţii „Child Rearing in America: Challenges Facing Parents with Young Children“ (Cambridge University Press, 2002).

În prezent, este medic pediatru la Boston Children’s Hospital.


Cărţi de Mark A. Schuster


Tot ceea ce nu vrei să ştie copiii despre sex (dar îţi este teamă că vor întreba)

Tot ceea ce nu vrei să ştie copiii despre sex (dar îţi este teamă că vor întreba). Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Învaţă să răspunzi la întrebările copilului legate de sexualitate, de la naştere până la adolescenţă

Autor(i): Dr. Justin Richardson, Dr. Mark A. Schuster
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 464 (15x22 cm)
Preţ: 32,75 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Întrebările legate de sexualitate ale micuţului dumneavoastră vă iau prin surprindere sau vă produc nelinişte?

Nu sunteţi singurii. Aproape toţi părinţii trec prin acest gen de stări.

Scrisă de două autorităţi în domeniu, cartea oferă sfaturi şi sprijin oricărei persoane care se străduieşte să aibă un dialog deschis cu tinerii despre sex.

Fie că urmăriţi să vă protejaţi copilul adolescent de bolile cu transmitere sexuală, fie că doriţi să vă educaţi micuţii în aşa fel încât să ajungă să-şi cunoască şi să-şi înţeleagă corpul, aveţi în faţă un manual care nu ar trebui să vă lipsească din bibliotecă.