0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Martha Stewart

Cărţi de Martha Stewart

MARTHA STEWART este unul dintre cei mai faimoşi oameni de afaceri din Statele Unite ale Americii. Autor şi editor, deţine un puternic trust media Martha Stewart Living Omnimedia ce cuprinde posturi de radio şi televiziune precum şi numeroase publicaţii.

Dublu licenţiată în istorie şi istoria arhitecturii, şi-a început cariera antreprenorială cu o mică firmă de catering. Succesul repurtat a atras atenţia celor de la Crown Publishing House, editură ce s-a oferit să publice o carte cu reţetele folosite de Martha. Entertaining a devenit în scurt timp bestseller pe lista celor mai vândute titluri ale revistei New York Times. Apariţia la The Oprah Winfrey Show a reprezentat momentul în care Martha Stewart a devenit o personalitate de prim rang în America.

În septembrie, Martha Stewart a fost condamnată la închisoare pentru o perioadă de cinci luni fiind acuzată de fraudă şi de obstrucţionarea justiţiei. Depăşind problemele cu justiţia americană, Martha Stewart a ajuns de la închisoare direct pe platourile celui mai popular show de televiziune din SUA, The Apprentice cu Donald Trump.

În prezent, Martha Stewart este una dintre cele mai populare personalităţi din Statele Unite ale Americii, fiind situată pe locul trei în topul celor mai de succes femei de afaceri.


Cărţi de Martha Stewart


Regulile Marthei

Regulile Marthei. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

10 reguli esenţiale pentru atingerea succesului atunci când începeţi, construiţi sau administraţi o afacere

Autor(i): Martha Stewart
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 223 (13x20 cm)
Preţ: 21,19 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Regulile Marthei“ sunt destinate să ne ajute să ne identificăm propriile instincte antreprenoriale şi aptitudinile necesare pentru a demara sau a consolida o afacere proprie.Este o carte despre perseverenţă, despre construirea relaţiilor în afaceri, despre management şi urmarea idealurilor, o carte despre cum poţi să transformi un vis în realitate.