0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Martine Tardy

Cărţi de Martine Tardy

Licenţiată în grafologie şi morfopsihologie, Martine Tardy predă aceste două discipline la Lyon şi la Paris.

Cărţile ei despre fizionomie şi machiaj se concentrează asupra descifrării indiciilor ascunse în comportamente aparent simple, neproblematice.

Martine Tardy este membră a Societăţii Franceze de Grafologie şi a Societăţii Franceze de Morfopsihologie.

În 1992, a creat CEDP (Centre d’Étude et de Développement de la Personnalité – Centrul de studiu şi de dezvoltare a personalităţii), o instituţie dedicată formării şi sprijinului în recrutarea cadrelor pentru firme.

Din anul 2005 este preşedinta Asociaţiei ECRID (écouter, comprendre, ressourcer, initier, dynamiser – „a asculta“, „a înţelege“, „a revigora“, „a iniţia“, „a dinamiza“), care le oferă neiniţiaţilor posibilitatea de a descoperi ştiinţele umane şi de a se familiariza cu acest domeniu.

Martine Tardy oferă consiliere axată pe rezolvarea problemelor de comunicare, bazându-se pe descifrarea trecutului şi înţelegerea prezentului pentru a pregăti viitorul.

A participat la numeroase emisiuni de televiziune şi radio, a susţinut nenumărate conferinţe şi a reuşit să atragă atenţia presei scrise asupra domeniului în care activează.


Cărţi de Martine Tardy


Descifrarea gesturilor

Descifrarea gesturilor. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Cum să-ţi înţelegi mai bine interlocutorii

Autor(i): Martine Tardy
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 180 (13x20 cm)
Preţ: 23,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Adevărul se află în spatele cuvintelor.

Mai precis, în gesturi, mimică, aspect fizic, poziţie şi intonaţia vocii (însumând 93% din mesajul transmis). Atenţie la limbajul corpului – nu minte niciodată!

Cărţile acestea sunt lecţii de viaţă. Pentru noi toţi.