0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Michael Michalko

Cărţi de Michael Michalko

Michael Michalko este unul dintre cei mai apreciaţi experţi în domeniul creativităţii din lume.

Ca ofiţer în armata Statelor Unite ale Americii, Michael Michalko, a organizat o echipă de specialişti în culegerea informaţiilor de la NATO şi de oameni de ştiinţă din toată lumea la Frankfurt, în Germania, pentru a studia, a aduna şi a ordona toate metodele de gândire inventivă cunoscute. Echipa lui Michael Michalko a aplicat diferite metode în cazul problemelor militare, politice şi economice ale NATO şi a produs o varietate e idei răsunătoare şi de soluţii creative pentru probleme noi şi vechi.

După ce a părăsit serviciul militar, Michael Michalko a fost angajat de CIA pentru a conduce grupurile de specialişti folosindu-şi tehnicile lui de gândire creativă. Este specializat în oferirea de work-shopuri, seminarii şi grupuri de analiză în domeniul creativităţii, pentru clienţi care variază de la indivizi, la companii din Top Fortune.


Cărţi de Michael Michalko


Jocurile minţii

Jocurile minţii. Editura Amaltea
Detalii carte

Manualul creativităţii în afaceri

Autor(i): Michael Michalko
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Business
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 411 (16x24 cm)
Preţ: 0,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Jocurile minţii“ te învaţă să generezi idei de noi afaceri, noi produse şi extensii de produse, noi pieţe şi noi metode de vânzare. Oferă informaţii practice care pot fi folosite individual sau în cadrul întâlnirilor şi al sesiunilor de brainstorming, găsind soluţii inclusiv pentru depăşirea blocajelor mentale aflate în calea creativităţii.

Secretele creativităţii

Secretele creativităţii. Editura Amaltea
Detalii carte

Fii genial!

Autor(i): Michael Michalko
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Business
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 279 (16x23 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Secretele creativităţii“ dezvăluie modul de a gândi al marilor personalităţi, familiarizându-vă cu mecanismele logice de soluţionare a problemelor pe care le acestea le foloseau.