0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Mihai Albu

Cărţi de Mihai Albu

Mihai Albu este membru al The Reiki Preservation Society (SUA), care are ca scop păstrarea şi transmiterea sistemului Usui Reiki Ryoho, aşa cum a fost el predat de către Usui > Hayashi > Takata.

În 2012, pentru a promova în România o perspectivă tradiţională a acestui sistem, el a înfiinţat Şcoala de Reiki® (http://reiki.com.ro), unde, pe lângă cursurile de instruire şi sesiunile de mentoring, practicanţii pot participa şi exersa în cadrul Clinicii Reiki.


Cărţi de Mihai Albu


Reiki. O metodă practică

Reiki. O metodă practică. Editura Life Style
Detalii carte

Descoperă energia echilibrului

Autor(i): Mihai Albu
Editura: Life Style
Colecţia: Citeşte sănătos [Life Style]
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 400 (13x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Reiki: o metodă practică“ se focalizează pe aplicaţiile practice ale sistemului Usui Reiki Ryoho, aşa cum este predat în cadrul Şcolii de Reiki®.

Imaginea sistemului Usui Reiki Ryoho este întregită de interviurile cu maeştrii iniţiaţi direct de Sensei Takata precum şi cu o istorie a sistemului fondat de Mikao Usui.

Pentru a înlesni alegerea unui practicant sau profesor de Reiki, sunt incluse întrebări şi aspecte de urmărit în acest proces, precum şi un glosar de termeni de specialitate. Etica practicantului de Reiki şi lămurirea anumitor „legende urbane“ legate de Reiki întregesc această carte.