0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Pat Spungin

Cărţi de Pat Spungin

Dr. Pat Spungin este psiholog specializat în problemele copiilor şi în viaţa de cuplu, domeniu pentru care a manifestat un interes de-o viaţă.

S-a născut în nordul Angliei şi a absolvit London School of Economics, în cadrul căreia a obţinut o diplomă universitară şi a încheiat un masterat. A finalizat apoi un doctorat la Institute of Education, University of London.

Dr. Pat Spungin a lucrat în cadrul Middlesex University, ca lector specializat în disciplina Psihologia şi Dezvoltarea Copilului.

Ulterior, a început să predea cursuri de instruire a managerilor, pe teme precum: abilităţi personale şi interpersonale, negociere, ascultarea atentă a interlocutorilor şi feedback constructiv.

Aceste deprinderi s-au dovedit utile atunci când s-a specializat în psihologia familiei, mai ales în problemele parentale. În 2001, a fondat site-ul Raisingkids.co.uk (pentru părinţi).

A scris patru cărţi despre viaţa de familie şi este frecvent invitată la radio şi televiziune.

În calitate de expert în acest domeniu, a lucrat cu câteva companii – susţinând prezentări, pregătind rapoarte, realizând casete video şi participând la emisiuni de radio.


Cărţi de Pat Spungin


Nopţi liniştite

Nopţi liniştite. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Cum să-i formăm copilului rutine pentru un somn liniştit

Autor(i): Dr. Pat Spungin
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 216 (13x20 cm)
Preţ: 21,19 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În acest ghid plin de informaţii utile şi pragmatice, autoarea prezintă cele mai recente cercetări în domeniu, pentru a demonstra de ce somnul este atât de important. De asemenea, autoarea dă soluţii prin intermediul cărora toţi părinţii şi copiii să se poată bucura de nopţi liniştite.