0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Paul C. Bragg

Cărţi de Paul C. Bragg

Dr. Paul C. Bragg a schimbat în bine viaţa a milioane de oameni din întreaga lume şi din toate domeniile profesionale prin pe care le-a organizat, prin cărţile şi prin apariţiile sale la radio şi la televiziune.

Măcinat de tuberculoză în adolescenţă, Paul C. Bragg şi-a creat propriul sistem alimentar, dublat de un program de exerciţii respiratorii şi fizice, care i-au permis să îşi refacă în totalitate organismul, transformându-şi corpul într-o citadelă fără vârstă, fără dureri şi oboseală. A ajuns astfel să exceleze în alergare, înot, mersul cu bicicleta, antrenamentul progresiv cu greutăţi şi ascensiunile montane.

În urma recuperării sănătăţii sale, dr. Bragg a făcut un legământ în faţa lui Dumnezeu şi a promis să îşi petreacă tot restul vieţii arătându-le altor oameni calea către super-sănătate. Şi-a respectat legământul până în ultima clipă! Activităţile sale de pionierat în domeniul sănătăţii au schimbat faţa lumii.

Legendă vie şi far călăuzitor pentru milioane de oameni, Paul C. Bragg a fost antrenorul şi consilierul personal pe probleme de sănătate şi fitness al multor vedete olimpice precum Murray Rose, laureată de patru ori cu medalia de aur la înot, australiana Betty Cuthbert, medaliată de patru ori cu aur la atletism, sau ruda sa Don Bragg, medaliat cu aur la săritura cu prăjina. Culturistul Lou Ferrigno a ajuns la forma sa excepţională consiliat de Bragg. Jack LaLanne, primul Rege al Fitnessului la TV, a declarat: „Paul Bragg mi-a salvat viaţa când aveam 15 ani. M-am înscris atunci în Cruciada Sănătăţii Bragg din Oakland“.

Încă de la începutul carierei sale, Paul C. Bragg a consiliat cele mai mari vedete de la Hollywood şi marii giganţi ai afacerilor americane.

Printre cei inspiraţi de el să adopte un mod de viaţă sănătos s-au numărat J.C. Penney, Del E. Webb, dr. Scholl şi Conrad Hilton.


Cărţi de Paul C. Bragg


Postul – Un miracol

Postul – Un miracol. Editura Adevăr Divin
Detalii carte

Detoxificarea corpului şi redobândirea unei sănătăţi perfecte

Autor(i): Dr. Paul C. Bragg, Dr. Patricia Bragg
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecă natural
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 422 (13x20 cm)
Preţ: 0,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Această carte explică imensele beneficii ale postului negru, de care te vei bucura atunci când vei începe să practici Programul de Post pentru Super-Sănătate, care constă într-o zi de post pe săptămână! Vei constata că această zi este extrem de importantă pentru purificarea şi regenerarea corpului, minţii şi sufletului tău.