0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Paul Krugman

Cărţi de Paul Krugman

Autor al unei rubrici bisăptămânale de opinie editorială care apare în New York Times şi al unui blog zilnic intitulat „Conştiinţa unui liberal“, după cartea cu acelaşi titlu, Paul Krugman a fost desemnat Publicistul Comentator al Anului în 2008 de revista Editor and Publisher.

Paul Krugman e unul dintre promotorii teoriei „noului comerţ“, iar pentru contribuţia sa în domeniul economiei i s-a acordat în 1991 medalia John Bates Clark, o distincţie a Asociaţiei Economice Americane.

Pentru demersul lui analitic în materie de scheme de comerţ şi localizare a activităţii economice a primit Premiul Nobel pentru Economie în 2008.

Washington Monthly îl consideră cel mai important analist politic al Americii, The Economist l-a declarat cel mai renumit economist al generaţiei lui, dar faima sa a depăşit spaţiul american: în 2004 a fost recompensat cu Premiul Principe de Asturias.

A predat la Yale, MIT şi Stanford, iar în prezent este profesor de economie şi afaceri internaţionale la Princeton University.

A scris sute de articole, inclusiv pentru Foreign Affairs, Harvard Business Review, Forbes, şi peste douăzeci de cărţi, printre care Pop Internationalism (1996), The Accidental Theorist (1998), The Great Unraveling (2003).


Cărţi de Paul Krugman


Opriţi această depresiune - ACUM!

Opriţi această depresiune - ACUM!. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Autor(i): Paul Krugman
Editura: Publica
Colecţia: Co-lecţia de economie
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 304 (14x20 cm)
Preţ: 62,61 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Această carte este despre depresiunea economică în care s-au afundat Statele Unite şi multe alte ţări - o prăbuşire care a intrat de-acum în al cincilea ei an de existenţă şi nu dă semne că s-ar termina prea curând.

Dar ceea ce face ca acest dezastru financiar să fie atât de teribil - de fapt ceea ce ar trebui să vă înfurie - este că nimic din toate acestea nu era obligatoriu să se întâmple.

Conştiinţa unui liberal

Conştiinţa unui liberal. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Autor(i): Paul Krugman
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 328 (14x20 cm)
Preţ: 62,61 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În „Conştiinţa unui liberal“, Paul Krugman ia la bani mărunţi America secolului XX, începând cu economia politică a Epocii de Aur, până la anii Bush, despre care nu are o părere prea bună.