0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Robert Dilts

Cărţi de Robert Dilts

Robert Dilts este autor, promotor şi consultant în în domeniul programării neurolingvistice (NLP) încă de la crearea ei în 1975, de către John Grinder şi Richard Bandler. Multă vreme student şi coleg al lui Grinder şi Bandler, Robert Dilts a studiat de asemenea, individual, cu Milton H. Erickson şi Gregory Bateson.

Recunoscut pe plan internaţional ca fiind unul mai importanţi formatori şi practicieni de NLP, Robert Dilts a desfăşurat o activitate de consultanţă şi de formare pretutideni în America de Nord şi în Europa, pentru o mare varietate de comunicatori profesionişti şi organizaţii.

Este principalul autor al lucrării Neuro-Linguistic Programming, carte ce serveşte drept text standard de referinţă în domeniu, fiind şi autorul altor două lucrări, precum şi al unui mare număr de articole şi monografii despre NLP.Robert Dilts a absolvit facultatea de Tehnologie Comportamentală din cadrul Universităţii California din Santa Cruz.

A primit bursa prezidenţială postuniversitară în 1977 pentru cercetări privind corelarea mişcărilor globilor oculari şi funcţionarea creierului, desfăşurate la Institutul Neuropsihiatric Langley Porter din San Francisco.

Din 1981, Robert Dilts este preşedintele Behavioral Engineering, o companie de software care utilizează conceptele NLP pentru obţinerea unor produse creative destinate învăţământului, instruirii şi dezvoltării personale.

Este autorul a peste douăzeci şi patru de programe pentru computer, inclusiv Mind Master, o interfaţă unică ce permite computerului să primească informaţii şi să răspundă la tiparele de gândire ale utilizatorului.


Cărţi de Robert Dilts


Alpha leadership

Alpha leadership. Editura Amaltea
Detalii carte

Ghid pentru liderii care îşi doresc mai mult

Autor(i): Anne Deering, Robert Dilts, Julian Russell
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 302 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Alpha Leadership“ îţi oferă secretele încă nescrise ale unei personalităţi care vrea şi poate să conducă nu numai o afacere, ci chiar o familie sau un simplu eveniment.