0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Robert Hogan

Cărţi de Robert Hogan

Robert Hogan este o autoritate internaţională în domeniul evaluării personalului, leadershipului şi eficienţei organizaţionale. Este recunoscut pentru demonstrarea felului în care factorii ce ţin de personalitate influenţează eficienţa organizaţională din mai multe puncte de vedere – de la climatul organizaţional şi leadership la selecţia personalului şi performanţele eficiente de grup. Hogan este autorul a peste 300 de articole şi cărţi printre care şi Personalitatea şi soarta organizaţiilor.

Hogan şi-a luat doctoratul la University of California, Berkeley, specializându-se în evaluarea personalităţii. A fost profesor şi şef al Catedrei de Psihologie de la University of Tulsa timp de 17 ani, iar înainte a fost profesor de psihologie şi relaţii sociale la Johns Hopkins University. Este membru al American Psychological Association şi al Society for Industrial/Organizational Psychology.


Cărţi de Robert Hogan


Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante

Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Gordon Curphy, Robert Hogan
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Profit
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 232 (15x24 cm)
Preţ: 32,75 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Modelul Racheta le oferă liderilor sfaturi practice solide pentru îmbunătăţirea dinamicii de grup şi echipă. Modelul poate fi utilizat pentru a evalua felul în care funcţionează echipele şi pentru a oferi recomandări specifice despre lansarea de noi echipe sau îmbunătăţirea performanţelor celor deja formate.