0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Sharon Sayler

Cărţi de Sharon Sayler

SHARON SAYLER are o diplomă MBA, obţinută la George Fox University, este Communications Success Strategist şi cofondatoare a Impression Engineers, o companie premiată, specializată în design şi strategie comunicaţională.

Lucrează ca trainer, consiliază şi oferă servicii de coaching pentru manageri, învăţându-i cum să devină specialişti mai puternici în comunicare şi lideri mai influenţi.

Ea combină excelenta înţelegere a comunicării cu o carieră prosperă în afaceri. A lucrat ca director de comunicare în cadrul mai multor companii şi a deţinut mai multe afaceri de succes.

Sharon Sayler se numără printre asociaţii lui Michael Grinder, unul dintre specialiştii de renume în ceea ce priveşte comunicarea nonverbală. A avut un aport deosebit la mai multe cărţi ale acestuia, printre care şi Charisma: The Art of Relationships, publicată în 2004.

Limbajul corpului tău este cea de-a treia carte scrisă de Sharon.

Ea este, de asemenea, autoarea cărţilor Beyond Marketing: Building Relationships şi Life’s Short. Live Passionately.


Cărţi de Sharon Sayler


Limbajul corpului tău. Fii un model, influentează, inspiră încredere şi creează parteneriate durabile

Limbajul corpului tău. Fii un model, influentează, inspiră încredere şi creează parteneriate durabile. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Autor(i): Sharon Sayler
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Capital
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 14,35 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Gura ta poate spune un lucru în timpul întâlnirilor, interviurilor, prezentărilor sau altor interacţiuni importante, dar cum rămâne cu restul corpului? Dacă doreşti ca semnalele verbale şi nonverbale să meargă mână în mână pentru a obţine un impact maxim, cartea de faţă îţi oferă instrumentele necesare pentru a deţine un control perfect asupra mesajelor transmise.