0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Stephen E. Kohn

Cărţi de Stephen E. Kohn

Stephen E. Kohn este unul dintre cei mai respectaţi şi experimentaţi consultanţi din America, lucrând de peste 16 ani cu clienţi aflaţi în funcţii superioare de conducere.

Fost vicepreşedinte executiv la Paul Sherman & Associates – unul dintre pionierii care au oferit coaching pentru directorii executivi şi consultanţă în domeniul performanţei –, Stephen Kohn deţine acum propria companie, Work & People Solutions, situată în White Plains, New York. Clienţii săi variază de la organizaţii globale (precum Ernst & Young, Dupont şi Roche) la mici agenţii de publicitate.

Stephen Kohn este licenţiat în domeniul sănătăţii mentale, dedicându-şi cei 25 de ani de experienţă aplicării abilităţilor executive la locul de muncă.

Este un expert în rezolvarea conflictelor şi în a ajuta grupurile să găsească un numitor comun.

De asemenea, este specializat în asistarea managerilor de nivel superior pentru dezvoltarea comportamentelor şi abilităţilor interpersonale ce au ca rezultat avansarea în carieră şi împlinirea profesională.

Domeniile pentru care el este extrem de apreciat sunt conducerea echipei şi managementul performanţei.

Absolvent al universităţilor Cornell şi Adelphi, Stephen Kohn are experienţa, educaţia şi recomandările necesare pentru a ajuta liderii să îşi concretizeze potenţialul.

În plus, el îi motivează să dezvolte metode de maximizare a eficienţei subordonaţilor lor. Este recomandat ca fiind un trainer ce „aduce inteligenţa emoţională la locul de muncă“.

E coautorul cărţii „The People Management Formula – Six Indispensable Human Relations Practices Used by Bosses Everyone Admires Most.“


Cărţi de Stephen E. Kohn


6 obiceiuri ale celor mai eficienţi manageri

6 obiceiuri ale celor mai eficienţi manageri. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Autor(i): Stephen E. Kohn, Vincent D. O`Connell
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Capital
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 208 (13×20 cm)
Preţ: 13,39 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Aplicarea în practică a abilităţilor prezentate în carte va avea drept rezultat o mai mare eficienţă a echipei şi o colaborare de mai lungă durată – mai ales dacă ţinem seama de faptul că angajaţii nu-şi părăsesc slujbele, ci… managerii.