0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Steven D. Levitt

Cărţi de Steven D. Levitt

Steven D. Levitt este doctor în economie, profesor la Chicago University și deținător al Medaliei John Bates Clark, care se acordă celui mai influent economist care are sub patruzeci de ani.

În 2009, Levitt și Dubner au fondat compania de consultanță și acte caritabile The Greatest Good. Revista Time i-a inclus în ediția din 2006 a topului „Cei 100 de oameni care ne schimbă lumea“.


Cărţi de Steven D. Levitt


Super Freakonomics

Răcirea globală, patriotismul prostituatelor și motivele pentru care teroriștii-kamikaze ar trebui să-și facă asigurare de viață

Autor(i): Stephen J. Dubner, Dr. Steven D. Levitt,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 320 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Pentru Dubner și Levitt, economia nu este doar o disciplină care se studiază în universități, nici simplă explicație matematică. Economia este pentru ei una dintre dimensiunile lumii în care trăim zi de zi și din acest motiv au optat pentru „freakonomie“, adică pentru reabilitarea banalului prin apelul la bizarerii statistice și logice.

Gândește ca un trăznit

Autorii cărții „Freakonomics“ ne îndeamnă să gândim diferit

Autor(i): Stephen J. Dubner, Dr. Steven D. Levitt,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 256 (14x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Gândește ca un trăznit“ este o carte care opune gândirea critică prejudecăților. Fie că doriți să vă destindeți, fie că doriți să exersați mușchiul gândirii critice, cartea de față răspunde acestor deziderate într-o manieră antrenantă, bogat ilustrată cu exemple și ușor de implementat.

Când să jefuiești o bancă

Și alte 131 de idei trăsnite și polemici bine intenționate

Autor(i): Stephen J. Dubner, Dr. Steven D. Levitt,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 344 (20x14 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


La zece ani de la publicarea primei ediții a cărții Freakonomics, Steven D. Levitt și Stephen J. Dubner le oferă soluția perfectă milioanelor de cititori care adoră perspectiva Freakonomics: „Când să jefuiești o bancă“, o antologie a unora din cele peste 8 000 de articole postate pe cel mai captivant blog din lume, de popularizare a economiei.