0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de T. Harv Eker

Cărţi de T. Harv Eker

T. Harv Eker este om de afaceri, autor de cărţi şi orator motivaţional. Este fiul unor imigranţi europeni stabiliţi în America de Nord. S-a născut la Toronto şi s-a mutat mai apoi în Statele Unite. Pentru că familia sa avea probleme financiare pe când el era copil, a început să muncească de la 13 ani. A avut diverse servicii şi a urmat timp de un an cursurile de la University of York, iar apoi a decis să-şi urmeze visul de a deveni milionar.

După multe încercări nereuşite, Eker şi-a atins obiectivul. A deschis unul dintre primele magazine cu articole pentru fitness din America de Nord, a dezvoltat afacerea şi apoi a vândut pachetul majoritar de acţiuni unei corporaţii din topul Fortune 500, reuşind să devină milionar în numai doi ani şi jumătate.

Ulterior, a început să dezvolte propria teorie privind relaţia dintre bani şi aspectele ce ţin de mentalitatea şi atitudinile oamenilor. Folosind principiile şi exerciţiile pe care le expune în cartea de faţă, el şi-a revizuit gândurile, sentimentele şi acţiunile - nu doar pentru a obţine succesul, ci şi pentru a-l menţine pe termen lung.

T. Harv Eker este fondatorul şi preşedintele companiei Peak Potentials Training, una dintre companiile cu cea mai rapidă creştere din America de Nord, ce oferă servicii de dezvoltare personală.

Prin cărţile, seminariile şi conferinţele sale, ca şi prin programele educaţionale oferite, el a schimbat vieţile a numeroşi oameni din toate colţurile lumii, ajutându-i să-şi atingă obiectivele şi să obţină independenţa financiară.


Cărţi de T. Harv Eker


Secretele minţii de milionar

Secretele minţii de milionar. Editura
Detalii carte

Stăpânirea jocului interior al bogăţiei

Autor(i): T. Harv Eker
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 200 (13x20 cm)
Preţ: 0,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Autorul pleacă de la premisa că „nu lucrurile pe care le ştim ne împiedică să avem succes, ci lucrurile despre care avem o părere incorectă reprezintă cel mai mare obstacol“. Cartea sa tratează mai puţin ceea ce trebuie învăţat şi mai mult ceea ce trebuie „dezvăţat“. Fiecare dintre noi are setat în minte un anumit tipar financiar. Iar modul în care gândim determină dimensiunea averii pe care o acumulăm.