0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Tony Buzan

Cărţi de Tony Buzan

Tony Buzan este un autor englez renumit pentru succesul pe care l-au avut cărţile sale, în care a reinventat şi elaborat conceptul de hărţi mentale .

Are, în mod regulat, apariţii la TV şi susţine seminarii în toată lumea. Cărţile sale au fost primite foarte bine de către public, fiind tipărite în peste 100 de ţări şi traduse în mai mult de 30 de limbi.

Figură influentă a literaturii motivaţionale, Tony Buzan a abordat, de asemenea, teme precum coeficientul geniului („genius quotient“), inteligenţa spirituală, memorie, creativitate şi citire rapidă.

Este preşedinte şi fondator al Brain Foundation şi Brain Trust Charity, precum şi al unor campionate „ale minţii“ — World Memory Championships şi World Championships of the Brain, Mind Body Spirit Festival şi Mind Sports Olympiad, toate promovând antrenarea funcţiilor cognitive şi a euristicii mentale.


Cărţi de Tony Buzan


Hărţi mentale

Hărţi mentale. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Autor(i): Tony Buzan, Barry Buzan
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 400 (13x20 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Conceptul de hartă mentală, sau „briceag elveţian al creierului“, cum a mai fost denumit, reprezintă o transformare radicală a vechilor metode de luare a notiţelor, menită să simplifice şi să dezvolte atât abilităţile organizatorice, cât şi pe cele creative.