0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Victoria Dolby Toews

Cărţi de Victoria Dolby Toews

VICTORIA DOLBY TOEWS efectuează cercetări şi scrie despre subiecte legate de sănătate din anul 1993.

Şi-a luat diploma de Master în Sănătate Publică (summa cum laude) la Portland State University, care reprezintă o combinaţie între o diplomă de la Oregon Health and Science University, una de la Oregon State University şi una de la Portland State University.

De asemenea, a absolvit summa cum laude Western Oregon University cu un titlu de Bachelor of Science in Health Education.

În calitate de cercetător liber profesionist şi autor de succes, a scris sau a fost coautor a numeroase cărţi despre sănătate.

Munca sa a primit recunoaştere pentru excelenţă ca finalistă la Premiile Maggie din 2001 care onorează excelenţa editorială la revistele de la vestul fluviului Mississippi şi i s-a acordat Oregon Laurels Scholarship între anii 1995–1998. A scris sute de articole în reviste despre medicina naturistă şi suplimentele nutriţionale.


Cărţi de Victoria Dolby Toews


Cartea ceaiului verde

Cartea ceaiului verde. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Lester A. Mitscher, Victoria Dolby Toews
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 256 (15x22 cm)
Preţ: 26,97 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Cartea ceaiului verde“ a fost o sursă de informaţii demnă de încredere vreme de un întreg deceniu în ceea ce priveşte vindecarea naturală, iar această a doua ediţie a lucrării originale aduce ultimele informaţii ştiinţifice în domeniu. Ceaiul verde conţine numeroşi antioxidanţi puternici care protejează împotriva cancerului şi a altor bolii grave.