0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Vincent M. Roazzi

Cărţi de Vincent M. Roazzi

Vincent M. Roazzi visa, asemeni multor altora, să scape de sărăcia din Brooklyn, unde a crescut, şi să ajungă milionar până la 35 de ani. La 36 de ani, ajungea într-un centru de reabilitare pentru drogaţi, cu costurile acoperite de Asigurările Sociale şi cu peste 100.000 de dolari datorie.

Acest autor este acum milionar şi Director Executiv de Marketing şi Dezvoltare al Alliance for Affordable Services, o asociaţie formată din 65 000 de întreprinderi mici.

În plus, este formator în domeniul succesului în cadrul unei mari corporaţii şi, timp de 12 ani, i-a ajutat pe oameni să-şi realizeze visurile.

Formula de succes a lui Vincent M. Roazzi a fost testată „pe câmpul de bătălie şi în tranşeele“ lumii afacerilor. În 1999, National Association of Business Leaders i-a acordat premiul „Cel mai bun lider de mică întreprindere al anului“ pentru „sprijinul şi serviciile acordate întreprinderilor mici din America“.

Vincent M. Roazzi este un foarte bun orator şi ţine conferinţe pe întreg cuprinsul Statelor Unite. În prezent, are o rubrică permanentă în publicaţia Wealth Magazine şi a avut numeroase apariţii televizate.


Cărţi de Vincent M. Roazzi


Spiritualitatea succesului

Spiritualitatea succesului. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Autor(i): Vincent M. Roazzi
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 312 (13x20 cm)
Preţ: 19,27 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Succesul se bazează pe legile naturale, de aceea nu veţi obţine succes de unii singuri, ci prin conclucrare armonioasă, şi nici nu vă veţi putea bucura de el decât dacă veţi fi generoşi.