0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Vincent D. O`Connell

Cărţi de Vincent D. O`Connell

Vincent D. O`Connell este senior partner la Work & People Solutions, unde conduce departamentele de evaluare şi cercetare, dezvoltare a programelor, training şi comunicare.

Are peste zece ani de experienţă în consultanţa în domeniul resurselor umane şi comunicarea corporatistă şi managerială.

La începutul carierei a condus, în Connecticut, Programul de Asistenţă pentru Angajaţi, înainte de a începe o carieră de zece ani în diferite consilii de administraţie, derulând operaţiuni de marketing în spitale şi în alte instituţii de sănătate.

Din 1996, devine consultant şi trainer pentru clienţi provenind din diverse domenii, de la clinici de sănătate şi instituţii farmaceutice până la firme de servicii profesionale.

Pe lângă funcţia pe care o ocupă în prezent la Work & People Solutions, este şi consultant la Hay Group.

Vincent O`Connell a urmat o serie de cursuri la Universitatea Brown şi deţine o diplomă în managementul resurselor umane, obţinută la Universitatea Cornell.


Cărţi de Vincent D. O`Connell


6 obiceiuri ale celor mai eficienţi manageri

6 obiceiuri ale celor mai eficienţi manageri. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Autor(i): Stephen E. Kohn, Vincent D. O`Connell
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Capital
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 208 (13×20 cm)
Preţ: 13,39 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Aplicarea în practică a abilităţilor prezentate în carte va avea drept rezultat o mai mare eficienţă a echipei şi o colaborare de mai lungă durată – mai ales dacă ţinem seama de faptul că angajaţii nu-şi părăsesc slujbele, ci… managerii.