0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Wallace D. Wattles

Cărţi de Wallace D. Wattles

Wallace Delois Wattles este unul dintre primii autori de literatură motivaţională. Este teoretician al The New Thought, curent cultural apărut în Statele Unite ale Americii la începutul secolului trecut, ce îşi propunea să pună în slujba individului ideile filozofice ce au fondat cultura occidentală.

Remarcabil prin pragmatismul indus, The New Thought a reprezentat insight-ul necesar pentru întreaga generaţie de autori de literatură motivaţională. Ideile sale reunite în eseul Cum să obţii ceea ce îţi doreşti au reprezentat sursa de inspiraţie pentru Rhonda Byrne în scrierea bestsellerului The Secret, carte ce a devenit un adevărat cult pe întreg mapamondul.

Ca o recunoaştere a meritelor sale, doi renumiţi autori de literatură motivaţională, Bob Proctor şi Jack Canfield, au iniţiat o serie de conferinţe reunite sub forma unui seminar The Secret Science of Getting Rich Seminar, program ce îl prezintă pe Wallace D. Wattles ca o autoritate în domeniul succesului personal. Pasionat de diverse credinţe religioase, precum şi de operele unor filozofi ca Descartes, Spinoza, Leibniz, Schopenhauer şi Hegel, Wallace D. Wattles îşi va dedica întreaga viaţă popularizării adevărurilor fundamentale specifice gândirii occidentale.

Impulsionat de lecturile parcurse începe să scrie o serie de lucrări în care va descrie principiile tehnicii vizualizării mentale, tehnică pe care o va folosi cu succes în drumul său către celebritate.


Cărţi de Wallace D. Wattles


Ştiinţa de a deveni bogat

Ştiinţa de a deveni bogat. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Structura mentală pentru o viaţă plină de bunăstare

Autor(i): Wallace D. Wattles
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 117 (13x20 cm)
Preţ: 17,34 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Caracter pragmatic, autorul reuşeşte să surprindă o sumă de principii care aplicate se articulează într-un mod autentic de a acţiona ce garantează succesul în orice domeniu. A fi bogat nu depinde de mediul în care trăieşti, ci este rezultatul unui anumit mod de a acţiona. Descoperă-l, iar la sfârşitul lecturii vei fi mai bogat.