0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Alan Butler

Cărţi de Alan Butler

Alan Butler este scriitor de profesie şi a avut dintotdeauna o fascinaţie absolută faţă de istorie.

Chiar dacă a început ca inginer, el a efectuat cercetări timp de două decenii care au condus la dezvăluirea unora dintre cele mai importante detalii referitoare la cunoaşterea şi realizările preistorice de pe continentul european.

Alan a început să scrie despre astrologie încă din primii ani ai tinereţii sale şi probabil poate pretinde că este cel mai publicat scriitor în acest domeniu din Marea Britanie.

Studiile sale istorice au analizat în profunzime mişcarea monastică cisterciană şi Ordinul Cavalerilor Templieri, un alt subiect despre care a scris extensiv.

În afară de interesul său faţă de astrologie şi istorie, Alan Butler este şi un dramaturg desăvârşit care a scris multe piese de teatru.


Cărţi de Alan Butler


Înaintea piramidelor

Înaintea piramidelor. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Dezlegarea celui mai mare mister al arheologiei

Autor(i): Christopher Knight, Alan Butler
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 264 (14x21 cm)
Preţ: 12,52 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ei afirmă că cei care au construit sau proiectat Marea Piramidă erau originari din Britannia. Mai mult de atât, ne demonstrează legătura dintre menhirele ce pot fi găsite pe toată suprafaţa Marii Britanii (dintre care cele mai cunoscute sunt cele de la Stonehenge) şi cele trei piramide de pe platoul Gizeh.