0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. 24 de prăjituri rapide şi delicioase
Carte

24 de prăjituri rapide şi delicioase

24 de prăjituri rapide şi delicioase. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Laura Adamache
Editura: Sian Books
Colecţia: 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 56 (15x23 cm)
Preţ: 19,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

24 de prăjituri rapide şi delicioase

Laura Adamache ne oferă 24 de reţete de prăjituri ideale ca gustări dulci sau deserturi, pentru cei mai pofticioşi membri ai familiei sau pentru a ne întâmpina oaspeţii.

Cartea se mândreşte cu o grafică deosebită, fotografii de prezentare îmbietoare realizate de autoare, plus două pagini de agendă pentru notiţele personale.

Din meniu:

  • Prăjitură fără coacere cu cremă de vanilie şi frişcă
  • Prăjitură Brownie cu 3 ingrediente
  • Cuburi cu migdale şi nucă de cocos

Laura Adamache recomandă preparate clasice condimentate cu idei moderne şi pregătite cu ingrediente gustoase şi sănătoase.

Pentru fiecare reţetă se indică gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Reţetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei.

Reţetele adunate în aceste cărţi sunt rapide şi inedite, iar pentru a le prepara nu este nevoie de prea multă experienţă. Câteva au fost încercate şi apreciate de peste 200.000 de fani din întreaga lume, însă cele mai multe sunt noi, şi fiecare dintre ele vă ghidează pas cu pas pentru a prepara delicatese ci care vă puteţi încânta familia şi prietenii, dând totodată o notă proaspătă meselor dumneavoastră.

Laura Adamache

O cunoaştem şi o urmărim pe Laura Adamache de câţiva ani şi o admirăm pentru toate reţetele plus fotografiile minunate. Recunoaştem că am pierdut multe ore răsfoindu-i reţetele de pe blog şi că nu ne-a dezămagit niciodată.

Gustos.ro

Sunt reţete simple, explicate cu grijă şi însoţite de fotografii pas cu pas – ideale atât pentru începători cât şi pentru acele momente când avem poftă de ceva bun şi rapid.

Mentasirozmarin.ro