0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Alimentație sănătoasă
  3. Bomboane și biscuiți de ciocolată
Carte

Bomboane și biscuiți de ciocolată

24 de rețete delicioase și ușor de preparat

Autor(i): Laura Adamache
Editura: Sian Books
Colecţia: 24 de rețete delicioase și ușor de preparat
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 56 (15x23 cm)
Preţ: 19,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea cuprinde 24 de rețete de bomboane și biscuiți de ciocolată ideale ca gustări dulci sau deserturi, pentru cei mai pofticioși membri ai familiei sau a ne întâmpina oaspeții.

Laura Adamache recomandă preparate clasice condimentate cu idei moderne și pregătite cu ingrediente gustoase și sănătoase. Pentru fiecare rețetă se indică gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Rețetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei.

Cartea se mândrește cu o grafică deosebită, fotografii de prezentare îmbietoare realizate de Laura Adamache, plus două pagini de agendă pentru notițele personale.

Din meniu:

  • Biscuiți cu ciocolată albă și portocale;
  • Trufe de ciocolată neagră cu scorțișoară;
  • Batoane de nucă de cocos și ciocolată.

O cunoaștem și o urmărim pe Laura Adamache de câțiva ani și o admirăm pentru toate rețetele plus fotografiile minunate. Recunoaștem că am pierdut multe ore răsfoindu-i rețetele de pe blog și că nu ne-a dezămagit niciodată.Gustos.ro

Sunt rețete simple, explicate cu grijă și însoțite de fotografii pas cu pas – ideale atât pentru începători cât și pentru acele momente când avem poftă de ceva bun și rapid.Mentasirozmarin.ro