0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Bomboane şi biscuiţi de ciocolată
Carte

Bomboane şi biscuiţi de ciocolată

Bomboane şi biscuiţi de ciocolată. Editura Sian Books
CumpărDetalii carte

24 de reţete delicioase şi uşor de preparat

Autor(i): Laura Adamache
Editura: Sian Books
Colecţia: 24 de reţete delicioase şi uşor de preparat
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 56 (15x23 cm)
Preţ: 19,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea cuprinde 24 de reţete de bomboane şi biscuiţi de ciocolată ideale ca gustări dulci sau deserturi, pentru cei mai pofticioşi membri ai familiei sau a ne întâmpina oaspeţii.

Laura Adamache recomandă preparate clasice condimentate cu idei moderne şi pregătite cu ingrediente gustoase şi sănătoase. Pentru fiecare reţetă se indică gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Reţetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei.

Cartea se mândreşte cu o grafică deosebită, fotografii de prezentare îmbietoare realizate de Laura Adamache, plus două pagini de agendă pentru notiţele personale.

Din meniu:

  • Biscuiţi cu ciocolată albă şi portocale;
  • Trufe de ciocolată neagră cu scorţişoară;
  • Batoane de nucă de cocos şi ciocolată.

O cunoaştem şi o urmărim pe Laura Adamache de câţiva ani şi o admirăm pentru toate reţetele plus fotografiile minunate. Recunoaştem că am pierdut multe ore răsfoindu-i reţetele de pe blog şi că nu ne-a dezămagit niciodată.Gustos.ro

Sunt reţete simple, explicate cu grijă şi însoţite de fotografii pas cu pas – ideale atât pentru începători cât şi pentru acele momente când avem poftă de ceva bun şi rapid.Mentasirozmarin.ro