0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Noua revoluţie a glucozei
Carte

Noua revoluţie a glucozei

Noua revoluţie a glucozei. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Indicele glicemic - o soluţie pentru sănătate ideală

Autor(i): Jennie Brand Miller, Kaye Foster Powell, Stephen Colagiuri
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 360 (13x20 cm)
Preţ: 21,19 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În 1996, introducerea factorului de indice glicemic (IG) a însemnat o revoluţie în domeniul nutriţiei, fapt ce a condus la apariţia cărţii „Noua revoluţie a glucozei“, un bestseller de nivel mondial.

Conceptul de indice glicemic a schimbat radical felul în care gândim despre alimentaţie. Cartea demonstrează felul în care alimentele cu un indice glicemic mic au un impact benefic major asupra sănătaţii noastre a tuturor.

Cu alte cuvinte, „Noua revoluţie a glucozei“ vă va explica tot ceea ce trebuie să ştiţi despre indicele glicemic, de ce este atât de important pentru o sănătate durabilă şi cum vă ajută în mod concret:

  • atingerea unei sănătăţi perfecte;
  • scădere în greutate;
  • reducerea riscului producerii unui atac de cord;
  • controlul glicemiei (nivelul glucozei din sânge);
  • menţinerea sub control a diabetului de tip 1 sau 2;
  • vindecarea sindromului X;

„Noua revoluţie a glucozei“ furnizează concluziile celor mai recente cercetări asupra indicelui glicemic, studii de ultima oră în ceea ce priveşte sănătatea inimii, scăderea în greutate, precum şi sfaturi extrem de importante pentru sănătatea copiilor.

Reţetele şi planurile de meniu propuse, cu valori IG actualizate, vă vor ajuta să aplicaţi conceptul de indice glicemic. Citind această carte, vă veţi convinge că indicele glicemic este un concept care poate revoluţiona în cel mai benefic mod felul în care vă alimentaţi.

„Noua revoluţie a glucozei“ se adresează tuturor, iar informaţiile transmise sunt valabile în orice zi, pentru orice meniu.