0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Proiectul primar
Carte

Proiectul primar

Proiectul primar. Editura
CumpărDetalii carte

Reprogramează-ţi genele pentru a avea o sănătate excelentă

Autor(i): Mark Sisson
Editura: Life Style
Colecţia: Citeşte sănătos [Life Style]
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 472 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Reprogramează-ţi genele pentru a avea o sănătate excelentă

Combinând ştiinţa genetică modernă cu biologia evoluţionistă, „Proiectul primar“ demontează o serie de mituri pe care medicina clasică şi înţelepciunea convenţională au ajuns să le accepte ca adevăruri.

Mark Sisson îl poartă pe cititor într-o călătorie fascinantă de-a lungul evoluţiei umane, comparând viaţa şi sănătatea de fier a strămoşilor noştri cu viaţa unei familii contemporane, expunând potenţialele probleme de sănătate pe care le poate provoca încercarea de a trăi conform obiceiurilor larg răspândite în lumea de azi.

Sisson ne oferă o soluţie transpusă în 10 legi privind stilul de viaţă, care ne pot ajuta să ne reprogramăm genele astfel încât să ne bucurăm de sănătate, să scăpăm fără eforturi de kilogramele în plus şi să avem energie fără limite.

Cititorul poate afla că:

  • o alimentaţie bogată în grăsimi de calitate poate, de fapt, să ajute la scăderea greutăţii;
  • dietele populare, sărace în lipide şi bogate în cereale, pot declanşa bolile şi o creştere continuă a greutăţii corporale;
  • excesul de exerciţii fizice de tip cardio afectează negativ sistemul imunitar;
  • unele dintre cele mai folosite medicamente din zilele noastre pot să înrăutăţească starea de sănătate.

„Proiectul primar“ a fost una dintre cărţile care au însoţit încă de la început apariţia mişcării paleo pentru sănătate şi a trecut cu bine testul timpului. Milioane de oameni duc o viaţă mai sănătoasă datorită activităţii lui Mark, printre ei numărându-mă şi eu.

Robb Wolf, autorul bestsellerului New York Times „The Paleo Solution: The Original Human Diet“

Influenţa lui Mark Sisson s-a extins pe tot globul şi a fost pentru noi o sursă de inspiraţie în promovarea imaginii de ansamblu a principiilor unui stil de viaţă sănătos. Spre deosebire de multe alte programe de dietă şi fitness stresante, „Proiectul primar“ oferă o metodă raţională de modificare a stilului de viaţă, care permite exprimarea preferinţelor personale.

Keris Marsden şi Matt Whitmore, autori ai cărţilor „Paleo Primer“ şi „Paleo Primer: Second Helping“