0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Sănătate la pahar - Vol. 1
Carte

Sănătate la pahar - Vol. 1

Sănătate la pahar - Vol. 1. Editura Burda România
CumpărDetalii carte

Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas

Autor(i): Anca Alungulesei
Editura: Burda România
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 184 (17x24 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică“ s-a născut din dorinţa mea de a oferi tuturor un ghid practic prin care pot introduce sucurile în alimentaţia de zi cu zi.

Conştientizând cât de important este un suc natural, stors prin presare la rece, realizăm, de fapt, că aceasta este o cale minunată de trecere de la starea organismului la bunăstarea acestuia.

Anca Alungulesei

„Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică“ îi va ajuta pe toţi cei care preţuiesc sănătatea şi caută să şi-o îmbunătăţească zi de zi, să înţeleagă beneficiile pe care le aduc sucurile naturale organismului, dar şi cum pot fi introduse acestea cât mai firesc în alimentaţie.

Acest ghid practic nu se adresează doar persoanelor care consumă hrană crudă sau vegetariană, ci tuturor acelora care vor să optimizeze calitatea stilului lor de viaţă: „Indiferent dacă o persoană mănâncă sănătos sau consumă foarte multă carne, sucurile sunt cea mai bună variantă de a introduce cât mai multe legume şi fructe în alimentaţia zilnică. Astfel, beneficiem de cei mai valoroşi nutrienţi – vitamine, minerale, enzime şi clorofila“, este părerea expertului în nutriţie Anca Alungulesei.

„Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică“ nu este aşadar o pledoarie pentru renunţarea la hrana preparată termic sau de origine animală, ci urmăreşte să-i ofere fiecărui cititor informaţiile necesare pentru a înţelege că sănătatea, un tonus foarte bun, energia şi buna dispoziţie sunt la îndemâna oricui. Trebuie învăţaţi doar paşii pentru a ajunge la ele.

„Cu sucurile din legume şi fructe putem regenera. Putem reconstrui. Putem prelungi viaţa celulelor. Putem trăi mai mult şi mai bine“ afirmă Anca Alungulesei, iar cartea „Sănătate la Pahar“ se dovedeşte un ghid preţios oricărei persoane hotărâte să ducă o viaţă de calitate.

Într-un limbaj accesibil chiar şi celor neiniţiaţi, Anca Alungulesei descrie în prima parte a cărţii cum funcţionează mecanismele interne ale corpului, din momentul ingerării hranei şi până la eliminarea acesteia şi impactul pe care-l au sucurile naturale asupra acestor mecanisme.

Printr-o demonstraţie bine documentată, fiecare cititor este introdus în tainele funcţionarii acestei maşinării perfecte, corpul uman, şi ajunge să înţeleagă de ce sucurile naturale, stoarse prin presare la rece sunt considerate „hrana cea mai inteligentă“.

În cea de-a doua parte a cărţii, autoarea oferă cititorilor 40 de reţete de sucuri din legume şi fructe, în diferite proporţii, care pot satisface toate gusturile, dar pot acţiona şi ca remedii naturale în multe afecţiuni.

Fiecare reţetă este însoţită de beneficiile fructelor şi legumelor din compoziţia sa, dar şi de o sugestie de servire a fiecărui suc în parte.

În plus, capitolul de reţete este structurat sub forma unui ghid de introducere a sucurilor din legume şi fructe, pas cu pas. În prima parte, reţetele conţin o cantitate mai mare de fruct şi mai mică de legume, fiind special concepute pentru publicul „începător“, care nu are creat obiceiul de a consuma sucuri naturale, însă, pe măsură ce înaintăm şi ne obişnuim cu gustul, reţetele sunt concepute pentru consumatorul „avansat“ care acum este pregătit să consume sucuri cu o pondere mai mare din legume şi verdeţuri decât cele din fructe.