0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. Hit Yourself
Carte

Hit Yourself

Hit Yourself. Editura Polirom

100 de idei de la pasiune la marea lovitură

Autor(i): Florin Grozea
Editura: Polirom
Colecţia: Practic
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 216 (13x20 cm)
Preţ: 9,99 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitură“ conține 100 de idei și sfaturi inspirate din poveștile de succes ale artiștilor români peste hotare.

Cartea aduce un suflu nou și provoacă cititorul, prin povesti adevărate, dar și prin sfaturile unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști șă inoveze, șă își pună pe portativ creativitatea și să găsească cheia succesului.

Urmați aceste sfaturi și în scurt timp, dintr-un artist independent cu resurse financiare limitate, puteți deveni un autor de hituri sau un star internațional.

Cui se adresează cartea?

  • Profesioniștilor din industriile creative care vor să afle căile neconvenționale alese de artiștii de succes internațional;
  • Profesioniștilor implicați în construirea și promovarea unui brand;
  • Tinerilor pasionați de muzică și tehnologie care vor să afle secretele din spatele unor povești de succes;
  • Artiștilor care caută inspirație și metode pentru a se promova online și pentru a face bani pe Internet.

El însuși un artist de succes, Florin Grozea își deschide ghiozdanul cu idei și secrete astfel încât cititorii să se servească direct de la sursă. Vei citi prima carte inspirațională despre muzică românească și vei descoperi lucruri care te vor incita, dar de asemenea îți vor da motive să fii mândru (poate pentru prima dată?) de artiștii noștri. O carte necesară oricărui tânăr care lucrează într-o industrie creativă, dar și o lectură provocatoare pentru cei care vor să afle secretele din spatele succesului internațional.

Mihai Găinușă