0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. Revoluţia Blockchain
Carte

Revoluţia Blockchain

Revoluţia Blockchain. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Despre felul în care tehnologia aflată la baza Bitcoinului transformă banii, afacerile şi lumea

Autor(i): Don Tapscott, Alex Tapscott
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 480 (14x25 cm)
Preţ: 58,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Tehnologia ar putea avea cel mai mare impact asupra viitorului economic mondial, şi nu este vorba despre maşinile care se conduc singure, energia solară sau inteligenţa artificială. Este vorba de Blockchain.

Prima generaţie a revoluţiei digitale ne-a adus Internetul informaţiei. A doua generaţie – susţinută de tehnologia Blockchain – ne aduce Internetul valorii: o platformă nouă, răspândită, care ne poate ajuta să transformăm lumea afacerilor.

Blockchain este ingenios de simplu, un protocol care permite tranzacţiilor să fie simultan anonime şi securizate. Tehnologia este publică, criptată şi disponibilă pentru oricine doreşte să o folosească.

Patruzeci şi două dintre cele mai mari instituţii financiare din lume, printre care JPMorgan Chase, Goldman Sachs şi Credit Suisse, au format un consorţiu pentru a explora Blockchain în vederea unor tranzacţii mai rapide şi mai sigure.

Blockchain este este una dintre cele mai importante invenţii din istoria informaticii. Citiţi „Revoluţia Blockchain“ pentru a înţelege profunda sa implicare.

Marc Andreessen, cofondator Netscape şi Andreessen Horowitz

Ce carte spectaculoasă! Răvăşitoare în exuberanţa şi profunzimea ei. Mă face să mă gândesc că ne aflăm într-unul din acele momente, din punct de vedere al istoriei tehnologiei, economiei şi societăţii, unde limita este cerul.

Steve Wozniak, cofondator Apple Computer