0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Autoeducare
 4. Calea magică a intuiţiei
Carte

Calea magică a intuiţiei

Calea magică a intuiţiei. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Florence Scovel Shinn
Editura: For You
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 120 (14x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Descoperit în urmă cu câţiva ani de un negustor de cărţi rare, acest manuscris inedit al lui Florence Scovel Shinn se intitulează „Calea magică a intuiţiei“ şi este o sinteză a învăţăturilor predate de Florence Scovel Shinn, ridicându-se la aceeaşi valoare pe care o are cartea cea mai cunoscută a autoarei: „Jocul vieţii şi cum să-l joci“.

Prin profunzimea sfaturilor oferite, prin relevanţa exemplelor date (întotdeauna inspirate de aspectele vieţii cotidiene – bani, relaţii, familie, legi universale, serviciu etc.), prin numeroasele afirmaţii, care oferă soluţii de anulare a celor mai întâlnite blocaje din viaţă, cartea „Calea magică a intuiţiei“ este o comoară nepreţuită şi o lectură pe care veţi vrea să o reluaţi de fiecare dată când vă simţiţi lipsiţi de inspiraţie.

Iată ce spune binecunoscuta autoare Louise Hay despre cartea „Calea magică a intuiţiei“:

Florence Scovel Shinn a debutat pe scena metafizică în 1925, cu cartea „Jocul vieţii şi cum să-l joci“. La puţin timp după aceasta, m-am născut eu.

Deşi doamna Florence Scovel Shinn a murit în 1940, am simţit multă vreme o afinitate cu domnia sa. Prima dată i-am întâlnit lucrările în 1972, când mi-am început propria călătorie de explorare a lumii metafizice, şi m-am îndrăgostit de ea încă de atunci. Am rezonat cu felul său direct de a scrie – cuvintele ei mi-au vorbit şi am devenit un adept devotat. I-am citat deseori afirmaţiile şi le-am împărtăşit cu studenţii mei.

Anii au trecut. Apoi, în toamna lui 2012, un distribuitor de cărţi rare a descoperit un mic manuscris, scris la maşină şi încă netipărit, ce conţinea ultimele scrieri ale lui Florence Scovel Shinn. Iată un fragment din scrisoarea ce îl însoţea:

«Acum câteva luni, am dat peste un obiect unic din acea colecţie, de care credem că aţi fi interesată. Este vorba despre un manuscris original, scris la maşină, al lui Florence Scovel Shinn, numit Calea Magică a Intuiţiei. Vă contactăm pentru a vedea dacă dvs. sau Hay House aţi fi interesată să cumpăraţi acest manuscris original rar, întrucât simţim că aţi fi singura care i-aţi putea împărtăşi lumii conţinutul său.»

Viaţa funcţionează în cele mai minunate moduri. Sunt permanent uluită, pe măsură ce lucrurile bune vin către mine. Faptul că această lucrare a fost descoperită şi că a ajuns în mâinile mele m-a uimit, pur şi simplu.

Sunt încântată să publicăm această carte prin Hay House şi sper ca această mică şi minunată comoară să vă facă plăcere.

Cuprinsul cărţii: „Calea magică a intuiţiei“

 • Cuvânt înainte de Elena Cociş
 • Introducere de Louise Hay
 • Lecţia 1: Credinţa magică a intuiţiei
 • Lecţia 2: Cum să-ţi pui în ordine situaţia financiară
 • Lecţia 3: Calea magică a intuiţiei
 • Lecţia 4: Cum să spargi vechile forme-gând
 • Lecţia 5: Sănătate şi fericire
 • Lecţia 6: Să-ţi aduci viitorul în prezent
 • Lecţia 7: Casa pe care a construit-o credinţa
 • Lecţia 8: Nu lăsa ca dorinţa inimii să devină boala inimii
 • Lecţia 9: Inteligenţa Infinită, Marele Magician
 • Lecţia 10: Tot ceea ce îşi poate permite a patra dimensiune este al tău
 • Despre autoare