0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autocunoaştere
  4. Marele TU
Carte

Marele TU

Marele TU. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Descoperiţi comorile dinlăuntrul vostru

Autor(i): René de Lassus
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Şi câte nu am făcut pentru ca totul să meargă bine!“ De câte ori n-aţi auzit această concluzie tristă? De câte ori nu aţi pronunţat-o voi înşivă? Câte relaţii, întâlniri, reuniuni profesionale, negocieri nu s-au încheiat prin constatarea eşecului sau cel puţin a semi-esecului?

Mulţi dintre noi nu obţin decât mult prea rar rezultate satisfăcătoare. În vreme ce alţii par să reuşească în tot ceea ce întreprind, ca şi cum ar fi dotaţi cu un al şaselea simţ pentru viaţă…

Peste treizeci de ani de experienţă ca formator în psihologie, comunicare, creativitate şi dezvoltare personală îl recomandă pe Rene de Lassus pentru a ne conduce, prin intermediul unui stil clar, către răspunsuri concrete şi către descoperirea comorilor care există în noi, dar pe care nici măcar nu le bănuim.

Inteligenţa, sensibilitatea, creativitatea noastră personală sunt comori imense care ne aparţin în exclusivitate şi care pot să ne facă mai puternici şi mai fericiţi! Secretul? Stabilirea unor relaţii optime cu noi înşine şi cu ceilalţi, dar şi crearea unor relaţii spirituale armonioase.

În zilele noastre, există adevărate tehnologii ale comunicării, precum Analiza Tranzacţională, NLP, Afirmarea de sine: unelte permanente, eficiente şi accesibile tuturor.

Resursele care sălăşluiesc în adâncul fiinţei umane sunt atât de numeroase, încât se simţea nevoia apariţiei unui ghid de auto-descoperire. Fiecare posedă un potenţial ascuns: trebuie doar să îl dezvolte!