0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. The way of the dog
Carte

The way of the dog

The way of the dog. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Arta de a face succesul inevitabil

Autor(i): Geoff Burch
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 142 (14x20 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: în stoc

„The way of the dog“ este o parabolă care ne va arăta cum să ne îmbunătăţim şansele de a obţine ceea ce vrem atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.

Derek Stubbins este un vânzător ratat sau dacă privim lucrurile din altă perspectivă unul extraordinar doar că clienţii săi sunt puţin obtuzi şi nu doresc să cumpere nimic de la el.

Într-o bună zi, fără nicio altă avertizare, Derek este transformat în mod miraculos într-un câine de stână.

Aflat în această postură, nu numai că trebuie să se obişnuiască cu noua sa formă de existenţă, dar principalul său scop este de acum să reuşească să aducă de fiecare dată oile în ţarc.

Va reuşi el acest lucru?

Va fi capabil să spargă vraja care l-a transformat în câine?

Îşi va mai vedea vreodată copiii şi soţia?

Pe măsură ce pregăteam această carte să fie una predominant despre afaceri, mi-am dat seama că oamenii şi-ar dori ca vieţile lor să meargă într-o anumită direcţie. Le-ar plăcea să-şi realizeze obiectivele, să se bucure de faimă, avere şi chiar să le iasă sufleul de brânză perfect.

Însă mulţi dintre noi nu au nici cea mai mică idee legată de locul în care se află. S-ar putea să ştim unde ne-am dori să ajungem, dar nu avem habar de cât de departe este acel loc şi care ar fi primul pas ce trebuie făcut sau ce vom face dacă întâlnim obstacole de-a lungul acestui drum.

Succesul ni-l dorim cu toţii, dar descoperim că este greu să credem că ar putea deveni inevitabil.

Geoff Burch

Un reprezentant de vânzări, un câine, o vrăjitoare cu cele mai bune intenţii, rivali, o competiţie importantă, toate acestea vorbesc cu mult tâlc, dar şi cu multă claritate despre arta vânzării.

Cum? Îţi oferim plăcerea să afli chiar tu, lăsându-te vrăjit de această carte surprinzătoare.