0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Alegeri și iluzii
Carte

Alegeri și iluzii

Alegeri și iluzii. Editura For You
Cumpăr

Cum am ajuns unde sunt și cum ajung unde vreau să fiu?

Autor(i): Eldon Taylor
Editura: For You
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 262 (14x20 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Alegeri și iluzii: Cum am ajuns unde sunt și cum ajung unde vreau să fiu?“ vă deschide mintea către cercetarea lăuntrică, arătându-vă cum funcționează mintea omenească și cum o putem folosi pentru a înțelege care ne este scopul în viață și că toți suntem Iubire.

Cartea este o extraordinară perspectivă asupra minții și conștiinței, care vine de la cineva care o demonstrează de mulți ani în viața sa.

Tot mai mulți oameni încearcă astăzi să găsească răspunsuri la întrebările vieții, dorind să înțeleagă relațiile interumane, să-și îmbunătățească performanțele sau să se bucure de succes.

Din nefericire, majoritatea caută în afara lor atât răspunsurile, cât și calea de urmat. Își găsesc scuze cu raționalizări de genul: Dacă m-ar ajuta puțin soarta. Dacă el sau ea s-ar schimba. Dacă mă nășteam altfel și așa mai departe. Dacă ați ajuns în viață, într-un loc în care nu ați vrea să fiți, citiți „Alegeri și iluzii“.

Când ne dăm seama că atâtea dintre acțiunile noastre sunt automate și atâtea alegeri sunt făcute de subconștient, înțelegem iluzia pe care am trăit-o toți, bună parte din viață!

Cartea lui Eldon Taylor, „Alegeri și iluzii“, ne arată calea pe care o putem lua, pentru a ajunge acolo unde ne dorim – și o face pe înțelesul tuturor. Este o lectură pe care o recomandăm tinerilor și vârstnicilor, deopotrivă.