0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Reguli de aur
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Reguli de aur

Scrierile pierdute - 12 lecții celebre despre succes

Autor(i): Napoleon Hill
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pe parcursul vieții lui, Napoleon Hill i-a îndemnat în permanență pe oameni, prin scrierile și acțiunile sale, să devină cât mai buni cu putință.

El este primul și cel mai faimos autor de cărți motivaționale, iar autorii renumiți din zilele noastre care au scris cărți din același domeniu îi datorează enorm lui Hill, atât în ceea ce privește valoarea, cât și eficiența multora dintre ideile lor.

Cartea de față cuprinde articolele redactate de Napoleon Hill între 1919 și 1923, care au marcat începutul carierei sale de autor motivațional. Adunate pentru prima oară într-o carte, aceste scrieri vădesc un spirit admirabil în înțelepciunea sa, ale cărui opinii sunt la fel de întemeiate și astăzi ca acum aproape un secol.

Pornind de la o serie de interviuri luate de Hill unor personalități marcante din vremea lui, precum Carnegie, Ford și Edison, articolele cuprinse aici vizează și propun modalități testate – și deci eficiente – prin care orice om obișnuit poate atinge succesul.

Inteligente și elocvente, scrierile din această cartea se remarcă printr-un evident fond motivațional și promovează perspective care continuă să fie actuale, pornind de la teme precum: capacitatea de sugestie, consolidarea încrederii în sine, legea atracției, persuasiune versus forță – care sunt deja cunoscute publicului cititor al lui Hill.

Noii autori de cărți motivaționale au adaptat și readaptat ideile acestuia, însă sursa originală este, fără doar și poate, preferabilă oricărei alteia. Pentru că, așa cum s-a spus în repetate rânduri, viziunea lui Hill este capabilă să schimbe vieți!