0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Ghid de supraviețuire în universul profesional
Carte

Ghid de supraviețuire în universul profesional

Cum să facem față situațiilor stresante

Autor(i): Jacques Salomé,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia (Curtea Veche)
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 152 (13x20 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Mai este oare posibil, în condițiile actuale din lumea tulbure a muncii, să fim mulțumiți la serviciu? Cum trebuie să procedăm pentru a depăși conjuncturile stresante, ce am putea face pentru a ne adapta și a supraviețui în medii ostile, pentru a reuși să gestionăm situațiile conflictuale? Cum putem să stabilim relații corecte, astfel încât să fim apreciați de către colegii și superiorii noștri?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care își propune să ne ofere un răspuns reputatul psihosociolog francez Jacques Salomé.

Schimbarea ce trebuie făcută constă în a da un sens muncii, încât să nu lăsăm ca nefericirea să se adune, să se reverse, să ne invadeze viața.

Autorul ne împărtășește cu generozitate soluții pentru depășirea crizelor identitare și relaționale la locul de muncă, pentru a învăța să respectăm și să ne facem respectați, pentru a ne proteja integritatea fizică, psihică și morală.

Toate acestea, pe baza impresionantei experiențe personale a autorului și aplicând principiile metodei sale ESPERE, precum și câteva reguli esențiale de igienă a conexiunilor interumane.