0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Decizii radicale
Carte

Decizii radicale

Decizii radicale. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Pentru oameni deştepţi

Autor(i): Andy Szekely
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 239 (21x14 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Ce îţi oferă această carte?

  • O schimbare de paradigmă: înţelegi ce sunt convingerile limitative şi cum pot fi ele transformate şi înlocuite cu altele noi.
  • Cum funcţionează creierul tău atunci când îşi apără percepţiile şi convingerile vechi şi cum poţi folosi puterea întrebărilor pentru a schimba acest mecanism.
  • Cele 12 decizii radicale care îţi modifică paradigmele în cele 6 arii de viaţă care contează cu adevărat.
  • Cum „funcţionează“ curajul şi cum îl poţi antrena astfel încât să elimini cele trei frici care stau în calea dezvoltării tale.
  • Programul de 36 de zile pentru instalarea şi consolidarea sistemului de convingeri potenţatoare.

Ce am păstrat şi ce am schimbat? (faţă de prima ediţie a cărţii)

Am păstrat aproape integral prima parte (mărturisiri şi lecţii). Am păstrat aproape integral cele 10 decizii din decalogul primei ediţii. Lista din această ediţie are 12 decizii.

Am reformulat o serie de texte, acolo unde am avut feedback-ul că scriitura e ambiguă.

Am reîmpărţit deciziile în şase categorii în loc de trei, pentru că studiile făcute de Institutul Gallup m-au convins definitiv de importanţa urmăririi succesului în 6 arii din viaţă.

Am adăugat subcapitole care explică mult mai bine ce este o decizie, ce este o decizie radicală şi cum se schimbă o paradigmă.

Capitolul 4 din carte, cel despre curaj, este complet nou. Am simţit că ediţia a doua are nevoie de acest „ingredient magic“ al schimbării personale.

Pe de altă parte, capitolul despre alegeri - lucrul cu atitudinea din ediţia I a cărţii a fost mutat - a devenit parte dintr-un alt volum: De la obiectiv la rezultat.

Când am citit cartea, am avut un sentiment de optimism vizavi de cât de uşor poate fi să-mi schimb anumite convingeri limitative. Andy a aşternut multă înţelepciune în aceste pagini, dar mai mult de atât, un set de practici simple care, împreună cu puţină ambiţie, un pix şi o hârtie, pot crea rezultate extraordinare.

Tiberiu Uriaşu, internet marketer, antreprenor

Deciziile radicale asumate îţi schimbă viaţa, pentru că o „cotesc“ în direcţia a ceea ce e cu adevărat potrivit pentru tine. Cum îţi dai seama că ai luat o decizie radicală pe care ţi-o asumi? Prin faptul că viaţa ta începe să fie mai plină de sens şi semnificaţie.

Romeo Creţu, trainer, coach şi autor

Inteligent, curat şi clar spus. Fără „masaj“ înainte, însă cu responsabilitate asumată şi cu experienţa directă a lui Andy în legătură cu tot ce ne oferă, această carte nu ne lasă timp să respirăm.

Silvia Sîrb, ex-CEO AEGON România